Prima dochtergroepen tijdens de Vekis Spring Sale

Wonder Danillo en Crimetime lieten duidelijk de cijfers weer zien in de praktijk

Prima dochtergroepen tijdens de Vekis Spring Sale.
De betrouwbare fokstieren Vendairy Wonder en Danillo maken hun cijfers waar in de praktijk!

Wonder liet een melkrijke dochtergroep zien met beste frames, breed van voren en brede hellende kruizen. De uiers zaten er ook best onder correcte speenplaatsing en brede hoge uiers! Benen waren mooi van achteraanzicht en iets krom van zijaanzicht met goede klauwen.

Danillo liet ook drie beste melkrijke koeien met brede frames en een mooie ribwelving de kruizen zijn breed en iets aan de vlakke kant. Wel hebben ze super beste uiers en uitmuntend beenwerk..

Crimetime Liet ook een dochtergroep zien wat hij doet in de praktijk! Goede 'Boerenkoeien"met een spiertje extra, een brede voorhand met een ronde rib. De kruizen zijn mooi hellend en mochten van achtyeraanzicht iets breder. De uiers zijn prima werkbaar en hebben een mooie wijde speenplaatsing. De benen zijn super best met prima klauwen!

Arbell Deze jonge Snowman zoon Uit de bekende koefamilie van Gold-N-Oaks. We zijn  benieuwd wat hij gaat doen deze week met de index draai!! Met Snowman x Ramos x shottle x Morty laat hij een mooie afstamming zien!

Emmet  Deze Man o man x Altabaxter Laat goede "boeren" melkkoeien zien die hun productie makkelijk aan kunnen. Goede frames erin met een sterke bovenbouw en benen waar ze goed op staan!!

Ciderman Een echte melkstier dat zagen we ook terug in deze twee vaarzen. Melkrijk met daarbij beste uiers en benen, Gebruik Ciderman daarom ook op koeien die genoeg kracht in de voorhand hebben en die KG Melk erbij kunnen gebruiken!!

<iframe width="480" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/csvbdWlYp2Y" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>