Mooie dochtertour gehad met Masterrind

Opvallend beste Red Mist en Beart dochters

Red Mist  liet ons dochters zien die goed in elkaar zitten,  goede voorhand erin en een ronde  ribwelving, Wat ons erg positief opviel waren de  brede hellende kruizen. De uiers zijn ook mooi hoog aangehecht van achteren, met een goede ophangband de vooruiers zijn een aandachtspunt.  De dochters straalde veel melk uit. daaraan konden we zien dat Red Mist een echte melkstier is. De speenplaatsing is van voor en achter iets aan de wijde kant, waardoor deze stier ook geschikt is voor robotmelkers.De benen werden  goed gebruikt.

Fanatic,  een aantrekkelijke  Freddie zoon uit de Cosmopolitan familie liet ons goede 'boeren' koeien zien met goede benen en werkbare uiers. De veehouders waren positief over de gezondheidskenmerken van de Fanatic dochters Ze lieten ook een goede productie zien met beste gehaltes! Ook hadden ze genoeg kracht in hun frames met mooie hellende kruizen! Fanatic geeft je koeien waar je boer mee blijft!

Beart, Opvallende verschijningen waren de tweede kalfs Beart Dochters, die opvielen vanwege zijn beste uiers en hele beste benen. Mooi droog en zeer recht van achter aanzicht!  Ze geven veel melk en ook makkelijk. Ook de Beart dochters werden geprezen om hun goede gezondheidskenmerken. ze zijn zo weer drachtig en hebben laag celgetal, het zijn  gezonde koeien die zich makkelijk redden in de koppel. 

Picanto, Lieten een goede indruk achter met beste uiers en goede benen. en sterke frames. Alleen van Picanto zijn maar 12 dochters gekeurd, dus dat is nog erg weinig om iets van deze stier te zeggen. En deze stier heeft erg pech met zijn omrekening van Duitsland naar Nederland want hij komt dan op 99 benen totaal.

We willen Masterrind bedanken voor deze mooie dag
Tweede kalfs Beart Tweede kalfs Beart Red Mist vaars
Tweede kalfs Beart Tweede kalfs Fanatic Tweede kalfs Red Mist
Tweede kalfs Beart Red Mist vaars