Mooie fokveedag Putten

Met zeer best niveau en mooie kampioenes

Met voor ons  een bijzondere mooie kampioene in de middenklasse, het is zowat weer een jaar geleden dat we de Vekis Spring Sale organiseeerde, Daar werd Vekis Phantastic als vaars verkocht naar de familie Busweiler uit Nunspeet. en nu werd ze afgelopen zaterdag kampioen in de middenklasse!! Een mooi succes. ze eindigde net voor de Goldwyn dochter Passiehoeve Geertruida 35 van Arjo Hoogerbrugge uit Woubrugge.

Ook Krijn Jan Polinder deed het super best, Bij de vaarzen was Goldsun dochter  Rieten Sijkje 6028 iedereen te sterk, en werd kampioen net voor de Danillo dochter van familie Van 't Hof uit Oosterwolde.

Bij de oudere koeien was het opnieuw Krijn Jan Polinder. De Alliance dochter Rieten Corrie 177  won het van de Olympic dochter Noorder Kinsey Olympic van Familie Schoonhoven - Van de Werfhorst uit Noordeinde. 

Bij de Bedrijfsgroepen werd Krijn Jan Polinder kampioen bij zwartbont.

Bij de roodbont vaarzen nam Puttenstein alle prijzen mee naar huis, De Jotan dochter Brook Massia-Anny 4 was net even wat te sterk voor stalgenote Brook Dientje 90 met als vader Lover.

Bij de middenklasse won Reyer Brons uit Terschuur met  Timo dochter Jolenbroek Marita 3. Ze eindigde voor de Tequila dochter van de familie van Zetten uit Kesteren.

Bij de oudere werd Doortje 3991 kampioen van Hans Puttenstein, die later ook de titel kreeg voor algemeen kampioen bij roodbont.

Het was een mooie gezellige keuring met veel publiek!

Veeteelt maakte nog een mooi filmpje van de keuring klik op onderstaande link om die te bekijken.

http://veeteelt.nl/video/keuring-putten-2015-zwartbont