De Nieuwe stierenkaarten staan online

Bekijk het snel onder stieroverzicht!

Bij zwartbont hebben we de volgende nieuwe stieren op de kaart gezet:

Altareliant: Is een stier met super gezondheids kenmerken,
Vruchtbaarheid 105, Celgetal 108, Dgn levensduur 495. Reliant is een Ramos uit een Mtoto. En past met die afstaming mooi op uw pinken met O-man bloed. Zijn aAa code is 561 en is gesekst beschikbaar al vanaf 37 Euro.

Shotty: Een Shottle uit een igniter, hij laat een foutlose onderbalk zien, en is uitgetest door KI Reproplus uit Friesland. Hij vereft 742 KG Melk en -0,24 % Vet en -0,07 % Eiwit. Let wel op zijn geboortegemak van 94!
Shotty is beschikbaar voor 23 euro en heeft op moment de volgende actie 13+2!

Detox: Dat is een Shottle zoon uit Scientific Gold Dish Rae VG 88, Deze Goldwyn dochter komt rechtstreeks uit debutante Rae EX 92. Een mooie proefstier, de al voor 29 euro gesekst beschikbaar is.

Mars: Mascol x Export, we waren al een lange tijd op zoek naar een goede mascol zoon, En die hebben we met Mars gevonden 1183 KG Melk en -0,20% Vet en -0,06 Eiwit is het een mooie producte stier met daarnaast 106 voor beenwerk

Roodbont

Sunflower RF: O-Man x Lightning We hebben er lang over nagedacht om Sunflower RF op de kaart te zetten vanwege het feit dat er nog maar 4 dochters meetellen in de exterieur fokwaarde. Maar geluiden om ons heen geven ons vertrouwen in deze stier en we verwachten dat Sunflower wel doorstijgt de volgende draai. De producte cijfers zijn super op zwartbont basis zelfs zowat 1000 Kg Melk met daarbij + 0,20 % Eiwit.

Succes met het bestuderen van de kaart, Bij vragen.

Kunt u altijd contact met ons opnemen.