Danillo de lijstaanvoerder na laatste indexdraai!

Bij roodbont Talentino een super draai!

De betrouwbare stieren die bij ons op de kaart staan hebben een super draai gehad! We hoorden en zagen de afgelopen tijd al dat de Danillo dochters het erg best deden op regionale fokdagen!! Nu maakt hij dat des te meer waar in zijn cijfers, en zijn nummer 1 positie met 297 nvi! Bij roodbont heeft Talentino het erg best gedaan, zijn mooie plus van + 0,15 % Eiwit wist hij te behouden, Zijn exterieur wat al erg best was werd nog beter! en hij wist voor zijn kruisliging van 101 naar 104 te stijgen!!

Zwartbont

Bij zwartbiont is de hoogste debutant Ponstar Sunflower, Die een erg beste productiecijfers laat met plus 0,20 Eiwit, maar die in zijn exterieurcijfers de wensen overlaat!
Big Winner wist ook deze indexdraai weer te plussen, dat bewist maar weer dat die goede boerenkoeien fokt die lang blijven lopen!

Roodbont

Pleasure zakte twee punten voor benen en één voor uier waardoor zijn Totaalscore nu 109 is. Opmerkelijk wanneer je weet dat er slechts één dochter extra gekeurd is ten opzichte van de vorige draai. Nu zijn 45 dochters verantwoordelijk voor zijn exterieurscore en dat waren er in december 44. In productie is Pleasure niet veel veranderd, iets minder melk maar met wat betere gehalten.
Jotan Red bewijst deze draai ook weer dat dit een echte exterieur verever is. want hij houdt zijn cijfers goed vast, en een mooie plus voor gehalten!

We gaan de stieren maar weer eens goed bekijken , En ook naar deze draai gaan op zoek naar mooie passende stieren op onze Onafhankelijke stierenkaart!


Op de onderstaande link ziet u een filmpje over Danillo die Veeteelt maakte. ( bron veeteelt)
http://www.veeteelt.nl/films/2012/danillo