Danillo en Peinzer Boy tijdens 'Met dank aan de koe'!

Op 1, 2, 3 November 2011

 

Wereldstier Danillo en koning levensduur Peinzer Boy zullen dochters laten zien tijdens het evenement ‘Met dank aan de Koe' op dinsdag 1, woensdag 2 en donderdag 3 november 2011 op de Rundvee en Akkerbouw Vakdagen in de evenementenhal in Hardenberg.

Danillo, internationaal stiervader

Voor Goldwynzoon Danillo wordt 'Met dank aan de Koe' zijn primeur. Reikhalzend kijken veehouders ernaar uit de dochters van deze internationale stiervader (met 232 NVI) te kunnen bewonderen. Na zijn geweldige debuut in april dit jaar is Danillo hét gesprek van de dag. Zijn hoge én complete vererving maken hem zeer veel gevraagd. Logisch, want naast veel melk, een plus in eiwit, een hoge levensduur, een sterk celgetal en positieve vruchtbaarheid geeft hij ook nog eens 115 voor exterieur door.

Op verschillende keuringen liepen de Danillo's zich al in de kijker, maar van deze stier uit de fantastische koefamilie van Markwell Durham Daisy EX-92 wil eigenlijk iedere melkveehouder koeien melken. De vaarzen van Danillo zullen ongetwijfeld veel nieuwsgierigen naar Hardenberg trekken.

Peinzer Boy: + 811 dagen levensduur


Peinzer Boy

Hoeveel stieren zijn er die ook daadwerkelijk waarmaken wat ze bij de start van hun fokstierloopbaan beloven? Peinzer Boy is één van de weinigen die zelfs nog beter presteert dan werd gedacht. De dochtergroep van deze Jestherzoon zal tijdens 'Met dank aan de Koe' duidelijk maken hoe Peinzer Boy aan maar liefst +811 dagen levensduur in zijn fokwaarde komt. Het zijn dé ideale ligboxenstalkoeien die in grote koppels bijzonder zelfredzaam zijn.

Zijn laatrijpe dochters zijn persistent, hebben beste gehalten én fitness. Met bijna 1500 koeien in zijn fokwaarde is Peinzer Boy dan ook dé stier voor veehouders die op zoek zijn naar 100% betrouwbaarheid, solide koeien en een prettige prijs!