Big Winner en Pleasure publiekstrekkers open dag KI Kampen!!

Dochters van Big Winner zijn laatrijp en tonen hoog gedragen uiers en droog beenwerk!

De zwartbonte Big Winner (v. Win 395) en de roodbonte Aalshorst Pleasure (v. Talent) waren de grote publiekstrekkers van de open dag van KI Kampen op het bedrijf van Jos en Ingrid Knoef in Geesteren.

Volgens KI Kampen bezochten ruim 3000 mensen de open dag. De zes dochters van Big Winner, gefokt door de familie Knoef, waren de verrassing van de dag. Het uniforme zestal toonde veel progressie na het NRM-optreden afgelopen jaar en blonk uit in beenwerk en uiers. Minder uniform, maar wel met een imponerende derdekalfskoe was de groep van debutant Pleasure. De stiervader toonde dat hij een vererver is van gerekte koeien met goede vooruiers, maar aandacht nodig heeft voor de fijnheid en botkwaliteit van het beenwerk.

Talentino voor beenwerk

Talentzoon Talentino lijkt juist een vererver van sterk beenwerk, terwijl de kwaliteiten van De Bieuw Kindness (v. Shottle) vooral liggen in het krachtige, robuuste frame. Goldwynzoon Eiland Strider, uit keuringsvedette Guurtje 2 (v. Starleader) toonde hoogbenige dochters met aansprekende de achteruiers .