We kijken terug op een zeer geslaagde Vekis Spring Sale.

Goede verkopen en zeer goede dochtergroepen.

We kijken terug op een zeer geslaagde Vekis Spring Sale, die afgelopen vrijdag 28 maart in Nunspeet gehouden werd. Er kwamen ongeveer 1000 bezoekers van over de gehele wereld. Om de dochtergroepen te aanschouwen van Vendairy Wonder, Crime Time en Restyler! We Hebben veel positieve reactie's gehad op dochtergroepen waar zeerr blij mee zijn.  En we vinden het leuk dat ook veel inseminatie klanten hebben geinvesteerd s'avonds met de veiling.

De veiling:

De veiling werd geleid door de veilingmeester Eric Lievers en Roger Turner uit Amerika die de pedigrees toelichte. 65 lots kwamen in de veilingring en werden verkocht voor een gemiddelde prijs van 7.602 euro naar kopers uit 10 verschillende landen! De prijzen in de veiling voor het vrouwelijke vee varieerden van 1.700 tot 70.000.

De veilingtopper van 70.000 kwam op naam van Lot 3 in de veiling, HS-NH Mercedes. Mercedes is de hoogste pink ooit getest wereldwijd met RZG 170 en test ook boven de 2400 GTPI. Ze is een dochter van Vekis Chevrolet en voert via een sudan en Xacobeo dochter terug op de bekende bekende Caps Mairy 4. Het Deense Anderstrup Holsteins en Diamond Genetics uit Nederland kochten haar gezamelijk.

( Bron Eurogenes)