Dochtergroepen CRV Koe expo

afgelopen zaterdag was de CRV koe expo!

Atlantic: liet een goede groep zien, met goede breedte maten erin goede kruizen en gewone uiers, De benen waren een beetje wisselend, sommige misten de kwaliteit in het bot.  Ze hadden een ruime conditie, en daardoor missen ze de laatste melkuitstraling!

Redman:  Die hebben mooie grote frames met genoeg kracht in de voorhand, en daarbij de uiers iets aan de ruime kant, daardoor deden ze wel een beetje oud aan! De groep opende met fraaie kopkoe, Maar de hele groep mocht iets beter stappen.

Banker: Dat was in onze ogen de beste groep bij zwartbont, niet te grote koeien die goed in elkaar zitten! Een zeer mooie afstamming Goldwyn x Mascol  de uiers waren best! En de benen worden goed gebruikt, 

Astro: Zoals de cijfers op papier al aangeven, grote koeien, te groot voor het mooie! Goede uiers eronder, misten de melkuitstraling! met vrij grove rechte benen!

Cherokee: Mooie uniforme groep met mooie ondiepe uiers eronder!
De benen werden goed gebruikt.

Windstar: Was een wisselende groep! omdat ze kwaliteit in het bot misten, Maar wel mooie hoge achteruiers erin, met wisselende benen.

Cricket: Liet een goede groep zien met lange sterke frames erin  De uiers hadden er iets langer en hoger eronder mogen zitten! Ze stonden mooi op de benen van achteraanzicht, van zijaanzicht waren ze aan de rechte kant!

Fidelity: Mooiste groep van roodbont met zeer beste benen, Grote stap en goede klauwen! De frames zitten inelkaar met een goede kruisliging! De uiers zijn mooi hoog aangehecht met een goede speenplaatsing, alleen de vooruiers waren iets aan de korte kant.