Nieuwe stierenkaarten staan online !!!!!!!

Met bij roodbont mooie Mr Burns zonen!!!!

Bij zwartbont hebben de mascol zonen die al op de kaart stonden. een mooie draai gehad! Nieuw op de kaart is Dairymaster. Deze Survivor zoon van KI Kampen laat mooie exterieur cijfers zien, Bij roodbont hebben we twee Mr Burns zonen op de kaart gezet. Burnstyn van KI samen en Presley van Heemskerk Ook hebben we 2 Homozygoot stieren op de kaart gezet, alle nakoelingen van deze stieren zijn hoornloos

Dairymaster:
Is een Survivor zoon uit een Goldwyn, heeft een totaal exterieur van 114! 
Met 111 frame, vereft hij mooie koeien die goed in verhouding zitten. Een brede voorhand en mooie brede kruizen.  Voor uiers scoort hij 113, een echte uier stier! De uiers zitten er lang en vast onder, vooruieraanhechting 112, En zijn hoog en breed van achteren. Voor de benen scoort Dairymaster 107, dat is iets een aandachtpunt van de stier met beenstandachter 102. En met Survivor als vader kijken we daar ook niet raar van op.

Hij scoort goed voor de gezondheidskenmerken, maar is geen pinkenstier. En houd de KG Melk in de gaten met 96 liter.

Presley, is een Mr Burns uit een Salto,  een mooie outcross afstamming! Laat met 1359 KG Melk en 0,01% Vet en -0,03 % Eiwit zeer goede productiecijfers zien!!! En ook een goed exterieur van 109 totaal.

Met 110 voor frame laat hij goede frames zien! Met mooie brede hellende kruizen, ja echt breed: 114! Daarbij en mooie inhoud en openheid. Let wel op de voorhand met 99!!!!

Met 106 uiers, vererft hij mooie werkbare uiers, met een achteruierhoogte van 107! Met een uierdiepte van 104!
Met 105 benen zijn het gewoon goede benen, met een klauwhoek van 103! worden ze goed gebruikt!


Burnstyn hadden we al veel vertrouwen in na het zien van zijn dochtergroep in Gorichem, Burnstyn is met 110 benen een echte benen stier, Mooi van stand, zowel zijaanzicht en van achteraanzicht! met beste klauwen eronder en een goede stap!
De dochters van Burnstyn zijn voldoende breed en zitten goed in elkaar, aandachtpuntje is de kruisligging met 96!
Met 917 kg melk en neutrale gehaltes heeft hij mooie prodyctiecijfers, de gezondheidskemerken blijft bij burnstyn het grootste aandachtpunt.