Gansey's Clara 10 algemeen kampioen in Dronten

Een Sudancedochter van Rudy en Ilona Menkveld

Gisteren 4 Maart was de provinciale wintershow van Flevoland en Dronten. Het was een mooie keuring. Met beste kampioenes, er was veel publiek en het was een leuke gezellige dag. Met als algemeen kampioen Gansey's Clara 10!

Bij de vaarzen was het kampioenschap voor Lakeside Kinga een beste Seaver dochter van de Familie van Vliet uit Zeewolde! Ze was beter dan de andere Seaver dochter van Jaap van de Vliert uit Biddinghuizen!

Bij de middenklasse was de algemeen Kampioen Gansey's Clara 10 te sterk voor de Zabing dochter VVH Florensia 2 van Gerben en Arnold van Veelen! wat wel een hele imponerende koe was voor frame en robustheid! Breed, lang, groot en super in verhouding! En het uierkampioenschap ging naar Dellia 5 de Zabing dochter van R van de Brake uit Almere.

Bij de seniorenklasse was het kampioenschap voor VVH Flower de bekende Shottle dochter van Gerben en Arnold van Veelen! Ook een bak van een koe die veel kracht uitstraalt! Daarom was ze te sterk voor de Talent dochter Ria 64 van Ben en Armgard Barkema! Maar ze won wel de prijs voor de beste uier in de seniorenklasse!

Klik op de onderstaande link en bekijk het filmpje wat veeteelt.nl maakte.

http://www.youtube.com/watch?v=zzSCPDmv38E&feature=youtu.be

(Bij Vekis elsidsi moet de vader Pine-Tree Sid i.p.v Kylian)

Namens Van Engelen KI Service alle inzenders gefeliciteerd met hun behaalde resultaat.