Profiteer in Februari en Maart van 2 mooie proefstieren!

Dayward en Arbell zijn deze maanden 7 euro per rietje!

We hebben in februari en maart weer twee mooie actie proefstieren beschikbaar, Dayward en Arbell komen uit een super koe familie's 
En zijn  nu beschikbaar voor 7 euro per rietje! 


Dayward:  Superstion x Toystory x Outside x Rudolf x Chief Mark, is een van de hoogste zonen van Superstition, 
Superstition staat nog altijd in de top van de Amerikaanse fokstieren,  met bijna 500 dochters in zijn fokwaarde, De Moederlijn van Dayward heeft 5 generaties excellent met hoge levensproducties. Grootmoeder, Outside Dabble Ex 91 USA heeft bijna 100.00 KG Melk geproduceerd en is nog steeds in leven! (zie foto)

Dayward brengt een fantastisch totaal pakket met veel melk, Subliem exterieur en goede gezondheidskenmerken, Hij heeft een wat andere bloedvoering en is vrij van: Goldwyn, Shottle, Bolton, Mtoto, Durham en Planet bloed!

Arbell by: Snowman x Ramos x Shottle x Morty, is een mooie snowman zoon uit de bekende Arrabel Familie, De Ramos, GOLD-N-OAKS ARABELL VG 88, produceerde als vaars in 305 dgn 13.009 KGM. 4,40 % Vet en 3,39% Eiwit!  En echte melkgeefster dus! Met Snowman daarop kun je van Arbell echte MELKkoeien verwachten  waar de melk van afstraalt, Met de gehaltes als aandachtspunt! Met daarbij een vrij exterieur en goede gezondsheidskenmerken! Vanwege Snowman en Ramos. Let met het gebruik erop dat Arbell drager is van BY!

Al met al twee leuke proefstieren met een mooie prijs kwaliteit verhouding! Die mooi kunnen worden benut op de omlopers!