Nieuwe stierenkaart nu online!

het is weer een kaart voor ieder wat wils!

De nieuwe stierenkaart is dankzij onze strenge selectiemethode niet veel veranderd, Mascol laat steeds duidelijker zien dat het een stiervader van formaat is! De vorige draai kwan zijn zoon Mavid nieuw op de kaart, nu staat deze eiwittopper op +0,30% eiwit! en is in Duitsland verder gestegen! Verder een Mascol zoon die we sterk aanraden is D Mason met een aAa van 426! met daarbij 1059 KG Melk en goede benen 105! En een Celgetal van 109 en dochtervruchtbaarheid van 102! en een geboortegemak van 106 is het een echte pinkenstier! Laat hij SUPER gezondhjeidskenmerken zien dus! en met 25 euro per rietje is hij scherp geprijsd! 

Bij de genomicstieren (proefstieren) hebben O-Cosmopolitan als absolute topper! Deze hoogste Planet-zoon komt rechtstreeks uit Larcrest Cosmopolitan VG 87, Shottle x Outside x Juror x Lindy.
De vier generaties achter deze koe zijn nog in leven! 

Deze koeien hebben Marten en Wiecher tijdens hun reis naar Amerika ook kritische bekeken, en zijn echt onder indruk geraakt van de Cosmopolitan familie, Hiermee weten wij ook wat de familie in de praktijk doet! En kijken we niet alleen naar de cijfers!

Bijj roodbont is er niks verandert, En blijft het zoeken naar een goede roodbonte stier met goede dochtervruchtbaarheid!
Jerudo heeft een dochtervruchtbaarheid van 102, en zijn dochters die steeds meer aan de melk komen lijken best! We verwachten dan April ook een flinke stijging in zijn exterieur cijfers! vanwege de vaarzen die wij in de praktijk zien!!